Tervetuloa varaamaan Lohjan kaupungin pysäköintipaikka!

Valitse Vapaat paikat -listasta sopiva kohde.

Huomioita yrityspysäköintilupiin liittyen
Yrityspysäköintitunnus voidaan myöntää yrityksen omistuksessa tai hallinnassa olevalle henkilö- tai pakettiautolle tai enintään 3500 kg:n painoiselle erikoisautolle. Tunnuksen lisätietoihin voidaan merkitä enintään kahden ajoneuvon rekisterinumero. Tunnusta voidaan käyttää vain yhdessä ajoneuvossa kerrallaan. Yrityspysäköintilupaa haettaessa asiakastiedot on oltava yrityksen/yhteisön nimellä.
Lue lisää täältä.

Huomioita työpysäköintilupiin liittyen (yritys ja yhteisöt)
Työpysäköintitunnus voidaan myöntää vain pakettiautolle, joka on yrityksen tai yhteisön omistuksessa tai hallinnassa ja jatkuvassa ja tosiasiallisessa käytössä. Vartiointitoiminnassa käytettäville ajoneuvoille tunnus voidaan poikkeuksellisesti myöntää myös henkilöautoon.

Lisäksi edellytetään, että
• yrityksen tai yhteisön kotipaikka on Lohja ja ajoneuvo on välttämätön sen toimialaan kuuluvien toimeksiantojen suorittamiseen,
• ajoneuvoa käytetään työssä tarvittavien työkalujen, tarvikkeiden tai tavaroiden kuljettamiseen tai työn suorittamiseen,
• yrityksen tai yhteisön toimialana on kiinteistön hoito ja huolto, vartiointitoiminta, kiinteistöön ja sen laitteisiin tai koneisiin kohdistuva asennus- , huolto- tai korjaustyö.

Yhteen työpysäköintitunnukseen voidaan merkitä vain yhden auton rekisterinumero ja tunnusta voi käyttää vain siihen merkityssä ajoneuvossa. Tunnusta saa käyttää vain yrityksen tai yhteisön toimialaan kuuluvaa työtehtävää suoritettaessa, sen käyttö muuhun tarkoitukseen on kielletty.
Lue lisää täältä.

Huom!
Näet pysäköintialueiden tarkemmat tiedot alla olevasta linkistä:
Keskustan pysäköintialueiden tarkemmat tiedot

Uudelleenvarausjakso 1.1.2024 - 15.1.2024

Yleinen varausjakso 15.1.2024 - 31.12.2024